Gør hverdagen nemmere med et nyt intranet.

 
Skab en digital arbejdsplads baseret på Office 365 og Omnia Intranet.

 

 

Hvad er Omnia?

Omnia er en digital arbejdsplads og intranet løsning, der giver dine medarbejdere værktøjer til at få tingene gjort i deres dagligdag.

Evalueret som bedste intranetprodukt

Omnia er evalueret som bedste løsning i den omfattende køberguide til intranetprodukter til SharePoint og Office 365 fra ClearBox Consulting. I både 2018, 2019, 2020 og i 2021 stryger Omnia helt til tops som nummer et og får fremragende anmeldelser med hensyn til funktionalitet, koncept, pris, bruger community og produktsupport i markedets mest omfattende uvildige rapport.

Hvad siger vores kunder?

"Semler endte med at vælge Omnia løsningen, fordi det var den løsning, hvor brugervenligheden var mest i fokus, samt et godt match mellem funktionalitet og pris."

"Med vores nyligt lancerede intranet har vi skabt en moderne digital arbejdsplads med mobil tilgængelighed, der inkluderer alle ansatte i Axfood-gruppen – fra funktionærer til butiks- og lagerarbejdere. Det inviterer til både dialog og skaber en helhed til effektivt samarbejde og klar kommunikation."

“Vi har valgt Omnia intranet, da det lever op til mange af de ønsker og mål vi havde med et nyt intranet for Hillerød Kommune. Omnia giver mulighed for at skabe en dialog blandt medarbejderne på tværs i organisationen mellem kommunens mange enheder."

Tommy Pandura

Semler Gruppen

Vores kunder

Kan du gøre det hurtigere end Omnia?

Et Omnia baseret intranet, har en gennemsnitlig indlæsningstid på 295 ms. Kan du gøre det hurtigere? 

 

Take the Omnia Challenge

Bliv klogere på Omnia - se videoen

Vil du vide mere om intranet og den digitale arbejdsplads?

Du er velkommen til at tage del i vores viden og råd om intranet og den digitale arbejdsplads.

 

Vil du have en demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.