VELKOMMEN TIL OMNIA

Sig hello til
OmniaFlow


Vores kunder taler om engagerede medarbejdere
der får tingene gjort. For os er det Flow.

Oplev Omnia. Find dit Flow.

HVORFOR VÆLGE OMNIA?

Der er mange grunde til, hvorfor du skal vælge Omnia til at forbedre intern kommunikation, samarbejde, videndeling, medarbejderengagement, forretningsledelse og meget mere. Her er de fem vigtigste:

Brugeroplevelsen er best-in-class.

Med Omnia kan du give brugerne en personaliseret og intuitiv oplevelse med performance i verdensklasse og et fedt design på alle digitale enheder.

Den højst rangerede kommunikationsplatform.

Med en stærk governance på indhold, en publiceringsmetode, der er nem at bruge og et statistik- og analyseværktøj, der kan customiseres er Omnia designet til at støtte dig i at forbedre den interne kommunikation.

Et værktøj til at drive medarbejderengagement.

Features som en onboarding portal, learning center, videnscenter, gamification og polls er super løsninger til at drive medarbejderengagementet.

En stærk støtte til at drive produktiviten.

Med Omnia kan du opbygge en onboarding portal, visualisere processer, lave et extranet, løsninger til frontline medarbejdere, dokumenthåndtering og meget mere, der kan drive produktiviteten.

Den enestående digital workplace hub.

Med en førende integration med Microsoft 365, indbyggede connectors til forretningssystemer og en ramme til at lave individuelle tilpasninger vil Omnia hjælpe dig med at samle den digitale arbejdsplads.

 

 

INDUSTRIRAPPORT

Omnia evalueret som bedste intranetprodukt

Omnia har modtaget ClearBox Consultings Intranet Choice Award syv år i træk. I deres 2024 Intranet and Employee Experience Platforms Report blev Omnia rangeret som nr. 1 i pris/ydelsesanalysen. Hvis du vil vide mere, kan du downloade denne gratis uafhængige rapport.

 

DOWNLOAD RAPPORT

Intranet and Employee Experience Platforms 2024 report

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.