Om Precio Fishbone

Precio Fishbone er et produkt- og konsulentfirma med fokus på løsninger i SharePoint og Microsoft 365. Virksomheden har cirka 250 ansatte med kontorer i Sverige, Danmark, England, Canada, Tyskland, Norge og Vietnam, og de betjener kunder i Europa, Asien og Nordamerika.

Precio Fishbone er Microsoft Gold Partner og er noteret på Nasdaq Stockholm First North Premier. Vores bedst sælgende produkter er Omnia, NGO Online og Kaskelot.

Omnia er et moderne og prisvindende produkt til den digitale arbejdsplads. I samarbejde med vores partnere har vi installeret Omnia hos mere end 300 kunder. Hver dag arbejder vi med mere end 900.000 brugere som anvender Omnia i deres dagligdag.

NGO Online er en markedsledende løsning for programmer, projekter og tilskudsstyring for internationale organisationer, der arbejder for at lette naturkatastrofer, epidemier, fattigdom eller flygtningesituationer. Produktet bruges af mere end 40 organisationer.

Kaskelot er en administrationsløsning, der fokuserer på at administrere politiske valg. Produktet bruges af mere end 50 kunder i Skandinavien.

For mere information om Precio Fishbone, besøg virksomhedens hjemmeside preciofishbone.dk.