Office 365 Intranet

Det bedste værktøj til intern kommunikation, samarbejde og governance, som giver den bedst mulige brugeroplevelse på alle skærme.

Intranet

Vi ser intranettet som en mulighed for at øge produktiviteten og medarbejderengagementet ved at sikre, at medarbejderne ved, hvad der foregår i organisationen, har nem adgang til oplysninger, der er nødvendige for deres daglige arbejde, og har gode værktøjer til at samarbejde og interagere med kollegaer.

Omnia er et færdigt intranet, der har værktøjer til målrettet intern kommunikation, strømlinet samarbejde og governance, der vil hjælpe dig med at levere en fantastisk brugeroplevelse på alle enheder til dine medarbejdere. 

Stærkt koncept til intern kommunikation

Omnia styrker din organisation med et stærkt koncept for intern kommunikation, konceptet er tilpasset til både enkle og komplekse scenarier og sikrer, at dine kolleger bliver opdateret med den viden som er relevant for dem.

Omnia leveres med funktioner til design og udgivelse af flotte sider i jeres layout, avanceret mediehåndtering og forbedrede muligheder for at målrette indhold mod det rette publikum.

Fleksibelt samarbejde

Omnia leveres med skabeloner, der giver dig mulighed for at konfigurere et digitalt samarbejdsmiljø med Office 365 services, som fx MS Teams og Planner, der kan tilpasses din virksomheds behov.

Slutbrugerne vil sætte pris på forbedret og personlig navigation og notifikationer om nyt og opdateret indhold i deres samarbejdsrum.

Håndtere politikker

Med Omnia kan du sikre dig, at dine politikker implementeres på tværs, så du får understøttet livscyklussen for sider, dokumenter og andet indhold.

Administratorer kan også overvåge brugermønstre og indholdslivscyklus for indhold ved hjælp af rapporter og statistikker. Dette hjælper med at træffe beslutninger om, hvordan løsningen hele tiden kan forbedres.

UX

Omnia har en intuitiv, personlig og opgaveorienteret oplevelse for slutbrugerne. Omnia hjælper dig med at øge engagement og sørge for intranettet er bliver brugt af alle.

Vi ved, at dine medarbejdere vil sætte pris på brugervenligheden i et nemt tilgængeligt intranet, som ser godt ud på alle skærme.

Performance 

Hvis du ikke er overbevist om, at Omnia er noget for dig, opfordrer vi dig til at tage ”The Omnia Challenge” for at sammenligne din reaktionstid med den gennemsnitlige tid for load tid på et Omnia intranet. 

Lad ikke dine slutbrugere vente, vælg Omnia for at få den hurtigst mulige oplevelse. 

Vil du have en demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.