Office 365 Intranet

Digital arbejdsplads baseret på Office 365,
SharePoint og Omnia Intranet.

Intranet

En stærk intranet platform øger produktiviteten og medarbejderengagementet. Den sikrer, at medarbejderne ved, hvad der foregår i organisationen, har nem adgang til oplysninger, der er nødvendige for deres daglige arbejde, og har gode værktøjer til at samarbejde og interagere med kollegerne.

Omnia er et færdigt intranet med værktøjer til målrettet intern kommunikation, strømlinet samarbejde og governance, som hjælper dig med at levere en fantastisk brugeroplevelse til dine medarbejdere. På tværs af organisationen og på alle digitale enheder. 

Stærkt koncept til intern kommunikation

Omnia styrker din organisation med et stærkt koncept for intern kommunikation. Konceptet er tilpasset både enkle og komplekse scenarier og sikrer, at dine kolleger bliver opdateret med lige netop den viden, som er relevant for dem.

Omnia har funktioner til design og udgivelse af flotte sider i jeres eget layout, avanceret mediehåndtering og giver mulighed for at målrette indholdet til de ønskede målgrupper.

Effektivt og fleksibelt samarbejde

Omnia kommer med skabeloner, der giver mulighed for at konfigurere en digital arbejdsplads med Office 365 services, som fx MS Teams og Planner, der kan tilpasses din virksomheds behov.

Dine brugere vil sætte pris på en intranet løsning med forbedret og personlig navigation med notifikationer om nyt og opdateret indhold i deres samarbejdsrum.

Håndterer politikker for indhold

Med Omnia kan du sikre dig, at dine politikker for indhold implementeres på tværs, så du understøtter livscyklussen for sider, dokumenter og andet indhold.

Administratorer kan overvåge brugermønstre og indholdslivscyklus for indhold ved hjælp af rapporter og statistikker. Det giver indsigt, og hjælper dig med at træffe beslutninger om, hvordan I løbende kan forbedre løsningen.

Intranet platform med stærk UX

Omnia giver brugerne en intuitiv, personlig og opgaveorienteret oplevelse.  Det er et intranet produkt, som hjælper dig med at øge brugernes engagement og sørge for, at intranettet bliver brugt af alle.

Vi ved, hvor vigitgt det er, at dine medarbejdere sætter pris på brugervenligheden i et nemt tilgængeligt intranet, som ser godt ud på alle skærme.

Performance 

Klar til en udfordring? Tag ”The Omnia Challenge” og sammenlign din reaktionstid med den gennemsnitlige load-tid for et Omnia intranet. 

Lad ikke dine slutbrugere hænge, vælg Omnia og få den hurtigst mulige oplevelse.

Omnia produktinformation

 

den digitale arbejdsplads

Vil du lære mere om intranet?

Her finder du intranet inspiration og viden om digitale arbejdspladser.

Der er ingen artikel at vise

Vil du have en intranet demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.