Integration.

Intranet Office 365 integration giver slutbrugerne det rette mix.
 Se videoen om Omnia og den Integrerede arbejdsplads.

Samlet og integreret oplevelse

Omnia giver muligheden for at omdanne et fragmenteret landskab af interne systemer og eksterne tjenester til en samlet og personlig oplevelse for medarbejderne.

Connectors

Med Omnia kan du levere både interne og eksterne værktøjer, som I har brug for til det daglige arbejde. Konceptet om delte applikationer hjælper administratorer med at konfigurere obligatoriske eller målrettede applikationer, som kan gøres til favoritter, hvis de ofte bruges.

Baseret på Omnia connectors kan eksterne tjenester integreres let og præsenteres som en samlet oplevelse. Omnia yder support til integrering af eksterne tjenester såsom Bing Search, YouTube, Trello, Facebook Workplace, eksterne pressemeddelelser og stock ticker tjenester.

Office 365 integration

Når du planlægger din digitale arbejdsplads, vil du få behov for orkestrering og integration med intranet Office 365 tjenester for at give en brugervenlig oplevelse. Omnia understøtter problemfri integration med en række Office 365 applikationer, som SharePoint, Microsoft Teams, Outlook, Stream, Planner og Yammer, som gør livet meget lettere for slutbrugerne.

Teams-app

Microsoft Teams er en af de hurtigst voksende tjenester inden for Microsofts portefølje. Alle webdele i Omnia kan distribueres til Teams, hvilket gør det muligt at præsentere indhold og services integreret direkte i Teams.

Omnia kan også leveres som en Microsoft Teams app, der yderligere understreger den tætte integration med tjenester inden for Office 365.

Udvidelsesmuligheder

Over tid finder mange organisationer ud af, at de er nødt til at udvikle brugerdefineret funktionalitet, justere eksisterende funktioner eller integrere med andre datakilder. Derfor er det en god idé at investere i produkter, der har et åbent API, udførlig udviklerdokumentation og et sæt udviklerværktøjer til at levere forretningsspecifikke krav på en omkostningseffektiv måde.

Omnia har en ambitiøs ekstension model, der gør det muligt at tilpasse funktioner og funktionalitet med begrænset indsats og integrere Omnia applikationer med ældre systemer.

Se videoen: Arbejdspladsintegration med Omnia

Lær mere om, hvordan Omnia kan hjælpe dig med at forvandle et fragmenteret landskab af interne og eksterne systemer til en samlet oplevelse.

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.