Vidensdeling

Få mest muligt ud af den viden, der findes i din organisation
med et Knowledge Management Intranet.

Vidensdeling

Vi opfordrer organisationer, der bruger Omnia, til at forbedre deres intranet med funktioner til struktureret videndeling. Omnia understøtter processer vedrørende oprettelse, kategorisering, søgning, brug, deling og forbedring af viden på den digitale arbejdsplads.

Vores mål er at hjælpe dig med at udnytte viden bedst muligt inden for din organisation.

Opbyg din vidensdatabase

Omnia vil hjælpe dig med at opbygge en struktureret vidensdatabase, der sætter en stopper for at genopfinde hjulet. Start diskussioner, deltag i communities, opret og kategoriser artikler der bidrager til at bringe dine erfaringer videre til dine kolleger.

Forbedring af intern viden

Med Omnia er det nemt at finde interne communities, artikler og diskussioner ved hjælp af forbedret navigation og den tilpassede søgeoplevelse. Du kan synes godt om, kommentere, bedømme, dele og hjælpe med at forbedre indholdet for at udvikle vidensdatabasen over tid.

Med Omnias digitale kommunikationsplatforme kan slutbrugere også abonnere på fællesskaber, artikler og emner for at holde sig opdateret, når nyt indhold er bliver publiceret af andre.

Find og få kontakt til kolleger

For at få mest muligt ud af den samlede viden i din organisation, skal du sørge for, at det er nemt at finde folk baseret på færdigheder, evner og kompetence. Med guiden ”User Profile Wizard” hjælper Omnia dig med at sikre opdatering af brugerprofiler, og produktet giver også mulighed for at konfigurere tilpassede søgninger med filtre og preview.

Tilskynd brugerne til at bidrage

Omnia gør det muligt for slutbrugere at indsamle point når de hjælper kolleger, der kan lade dem optjene videndelings-badges, der vises med deres brugerprofil. På denne måde kan organisationen anerkende udvalgte brugere gennem gamification. Det bidrager til øget produktivitet for hele organisationen.

Administrer viden

Omnia hjælper dig med at konfigurere videndeling på en struktureret måde, oprette skabeloner til oprettelse af communities og implementering af politikker for hvordan artikler, dokumenter eller andre elementer skal håndteres i løbet af deres livscyklus. Det betyder du får en løsning til struktureret videndeling, der holder over tid. Det er knowledge management intranet.

den digitale arbejdsplads

Vil du lære mere?

Her finder du inspiration og viden om digitale arbejdspladser.

Der er ingen artikel at vise

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.