Kvalitetsledelse

Skab bedre interne processer og kundetilfredshed med et kvalitetssystem,
der kan håndtere dine produkter og services.

Kvalitetsledelse

En fantastisk måde at forbedre den daglige drift og kundetilfredshed er at implementere et system til styring af kvaliteten af dine produkter og tjenester. Omnia kommer med støtte til udgivelse og håndtering af processer, dokumenter og afvigelser i forhold til definerede livscykler, der vil bidrage til overholdelse af lovgivning eller andre certificeringskrav. Ved at administrere organisationens politikker, procedurer og best practices kan du hjælpe din medarbejdere og dermed hele organisationen med at nå fastlagte målsætninger.

Visualiser processer

Gennemførelse og udbredelse af best practice kan være en udfordring. Men med Omnia vil det være nemt at bygge, beskrive og publicere interaktive forretningsprocesser. Du kan også tilføje relaterede oplysninger, som fx dokumenter og opgaver, der skal udføres i hvert led i processen.

Vigtige dokumenter

Omnia understøtter muligheden for centralt at håndtere dokumenttyper og skabeloner og definere kontrollerede livscykler vedrørende godkendelse, pdf-konvertering, review, arkivering og meget mere. Dette vil hjælpe med at administrere vigtige dokumenter på en struktureret måde og forbinde dem til organisationens processer. Omnia understøtter også at give slutbrugerne adgang til skabeloner et hvilket som helst sted, hvor de opretter dokumenter, og til at sende feedback på vigtige dokumenter direkte til de ansvarlige for dokumentet.

Governance

Med Omnia vil administratorer og indholdsejere have adgang til rapporter og statistikker vedrørende processer og vigtige dokumenter. Dette gælder for eksempel mht. placeringer, feedback fra brugere, status for dokumenter og reviews som skulle være foretaget. Produktet understøtter desuden også masseopdateringer af dokumentegenskaber, som fx forfatter.

UX

For en vellykket implementering af en kvalitetsledelses løsning skal man præsentere en brugervenlighed som er helt i top. Med Omnia kan slutbrugere følge processer og abonnere på emner for at modtage personlig notifikation og meddelelser, når nye eller opdaterede dokumenter udgives. Du vil være i stand til at præsenterer nye funktioner og indhold ved hjælp af Omnia online hjælpe guides og produktet kommer med mulighed for at lave en tilpasset søgeoplevelse.

Vil du have en intranet demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.