Den digitale arbejdsplads

Skab en helhedsoplevelse for dine brugere i et fragmenteret landskab af interne systemer.

Digital arbejdsplads

En succesfuld digital arbejdsplads skaber en samlet oplevelse for slutbrugerne i et ellers fragmenteret landskab af applikationer og kanaler.

En central del af den digitale arbejdsplads er ”intranettet”, som spiller en vigtig rolle. En intranetforside fungerer som et samlingspunkt for de værktøjer og ressourcer, som organisationen stiller til rådighed for medarbejderne, men den digitale arbejdsplads dækker bredere og indeholder også struktureret videndeling, projekt- og porteføljestyring, dokumenthåndtering, løsninger til overholdelse af kvalitet og informationssikkerhed og problemfri integration med andre systemer udenfor Office 365.

Digital arbejdsplads med Teams og MS 365

Håndtering af flere løsninger

Omnia understøtter opsætning af flere løsninger inden for én tenant. Det giver virksomheder med datterselskaber, forskellige divisioner, og partnerportaler eller andre extranet løsninger ensartet governance med selvstændige løsninger. Hver løsning kan nemlig have sin egen branding og navigationsstruktur tilpasset specifikke krav, men man kan samtidig dele indhold på tværs, hvor man ønsker det.

den digitale arbejdsplads

Udvid og integrer

Omnia har et færdigt API, der sikrer, at dine løsninger kan tilpasses og integreres med nuværende eller fremtidige systemer. Produktet har også flere færdige integrationer til eksterne tjenester som Bing Search, Youtube, Pexels billedgalleri, Trello og Workplace af Facebook. Alt sammen for at understøtte din digitale digitale kommunikationsplatform.

Giv den digitale arbejdsplads et personligt præg og gør den præcis og effektiv.

Skab en effektiv struktur

Governance og indholdspolitikker

Fremtidens digitale arbejdsplads bygger på definerede regler for de forskellige typer indhold, den indeholder. Omnia leveres med omfattende funktionalitet til opsætning af skabeloner for sider, projekter, sprog, livscyklus og desuden forretningslogik for vigtige indholdstyper som informationssider, nyhedsartikler og vigtige dokumenter.

En langtidsholdbar digital arbejdsplads kræver en klar strategi.

Skab en strategi

den digitale arbejdsplads

Ensartet oplevelse

Omnia vil få din digitale arbejdsplads til at tage sig godt ud på alle enheder, fra mobiltelefon til den største infoskærm, ved hjælp af fuldt responsive sidelayout. Hvis du har brug for at finjustere løsningen, på forskellige skærmstørrelser understøtter produktet enhedsspecifikke indstillinger for alle elementer på siden, der er tilgængelige for redaktører i produktet.

Omnia er også tilgængeligt via en native mobil app til Android og iOS for yderligere at styrke det mobile koncept, og muligheden for at arbejde fra ethvert sted. Du får således også en stærk kommunikationsplatform til at arbejde hjemmefra online.

Performance

Hvis du ikke er overbevist om, at Omnia er noget for dig, opfordrer vi dig til at prøve ”The Omnia Challenge” for at sammenligne din reaktionstid med den gennemsnitlige tid for load af en side i en Omnia løsning.

Lad ikke dine slutbrugere vente, vælg Omnia for at få den bedste og hurtigste oplevelse.

Omnia challenge

Vil du lære mere?

Her finder du inspiration og viden om digitale arbejdspladser.

Der er ingen artikel at vise

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.