Digital arbejdsplads 
Skab en helhedsoplevelse for dine brugere i et fragmenteret landskab af interne systemer.

Digital arbejdsplads

En succesfuld digital arbejdsplads vil gøre det fragmenterede landskab af applikationer til en samlet oplevelse for slutbrugerne.

Som en central del af den digitale arbejdsplads spiller ”intranettet” en vigtig rolle, en intranetforside fungerer som et samlingspunkt for de værktøjer og ressourcer, som organisationen stiller til rådighed for medarbejderne. Men vi forventer også, at den digitale arbejdsplads dækker bredere og indeholder struktureret videndeling, projekt- og porteføljestyring, dokumenthåndtering, løsninger til overholdelse af kvalitet og informationssikkerhed og problemfri integration med andre systemer udenfor Office 365.

Håndtering af flere løsninger

Omnia understøtter opsætning af flere løsninger inden for én tenant, til virksomheder med datterselskaber eller forskellige divisioner, ledelsessystemer til kvalitets- eller informationssikkerhed, kunde- og partnerportaler eller andre extranet løsninger. Hver løsning kan have sin egen branding og navigationsstruktur tilpasset specifikke krav, men samtidig dele indhold på tværs hvor man ønsker det.

Udvid og integrer

Omnia har et færdigt API, der sikrer, at dine løsninger kan tilpasses og integreres med nuværende eller fremtidige systemer. Produktet har også flere færdige integrationer til eksterne tjenester som Bing Search, Youtube, Pexels billedgalleri, Trello og Workplace af Facebook. Alt sammen for at understøtte den digitale arbejdsplads.

Governance og indholdspolitikker

En succesfuld digital arbejdsplads bygger på definerede regler for de forskellige typer indhold, den indeholder. Omnia leveres med omfattende funktionalitet til opsætning af skabeloner for sider, projekter, sprog, livscyklus og desuden forretningslogik for vigtige indholdstyper som informationssider, nyhedsartikler og vigtige dokumenter.

Ensartet oplevelse

Omnia vil få din digitale arbejdsplads til at tage sig godt ud på alle enheder, fra mobiltelefon til den største infoskærm, ved hjælp af fuldt responsive sidelayout. Hvis du har brug for at finjustere løsningen, på forskellige skærmstørrelser understøtter produktet enhedsspecifikke indstillinger for alle elementer på siden, der er tilgængelige for redaktører i produktet.

Omnia er også tilgængeligt via en native mobil app til Android og iOS for yderligere at styrke det mobile koncept, og muligheden for at arbejde fra ethvert sted.

Performance

Hvis du ikke er overbevist om, at Omnia er noget for dig, opfordrer vi dig til at prøve ”The Omnia Challenge” for at sammenligne din reaktionstid med den gennemsnitlige tid for load af en side i en Omnia løsning.

Lad ikke dine slutbrugere vente, vælg Omnia for at få den bedste og hurtigste oplevelse.

Omnia challenge

Vil du have en demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.