Vi gør det enkelt

Godt samarbejde på arbejdspladsen.

Gør det let at samarbejde

Medarbejdernes engagement og produktivitet er en helt åbenlys målsætning for den digitale arbejdsplads. Værktøjer til at interagere og samarbejde er derfor vejen frem. Med Omnia team vil det blive mere enkelt at strømline samarbejdet og gøre det nemmere for alle at følge med i, hvad der foregår i de forskellige teams i organisationen.

Nem oprettelse

Omnia understøtter samarbejdsteams baseret på SharePoint, Planner, Teams, Yammer osv. På den måde kan du oprette nye samarbejdsteams, som bliver tilpasset virksomhedens regler og processer – og som vil hjælpe dig med, hvornår du skal bruge hvilket værktøj.

Brugervenlig navigation

Antallet af samarbejdsrum vil vokse med tiden, og det kan blive en udfordring. Det kan dog undgås ved hjælp af Omnias forbedrede navigation i en oversigt over samarbejdsrum eller den personaliserede navigation til de Teams, hvor du er aktiv.

Rige brugerprofiler

Rige brugerprofiler er en succesfaktor for den digitale arbejdsplads. Relevant information om kollegaer vil hjælpe med at få medarbejdere i dialog. For at hjælpe det i gang har Omnia en brugerprofil-wizard, der gør det nemt at opdatere profiler.

Forbedret søgning

På den digitale arbejdsplads skal det være let at finde kollegaer baseret på erfaring, færdigheder og evner og andre vigtige egenskaber.

Omnia kan realisere det ved at bruge mulighederne for struktureret håndtering af kompetencer, men også med et meget fleksibelt søgekoncept.

Se videoen: Nemt samarbejde med Omnia

Læs mere om, hvordan Omnia leverer forenklet teamsamarbejde tilpasset dine forretningsbehov.

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.