Dokumenthåndtering 

Få en løsning der kan håndtere dokumenter, som overholder alle interne politikker og compliance krav – få styr på organisationens dokumenter.

Dokumenthåndtering

Det kan være en reel udfordring at håndtere dokumenter på en effektiv måde inden for den digitale arbejdsplads. Dokumenter er overalt, i flere versioner, baseret på egne skabeloner, med dårlig sporbarhed og intet ejerskab. Men baseret på Omnia har du nu mulighed for at implementere en løsning til administration af dokumenter, der er tilpasset definerede livscykler og politikker for hele organisationen.

Skabeloner

Omnia kan hjælpe dig med at slippe af med galleriet af hjemmelavede dokument skabeloner, der kan findes i mange organisationer. Produktet supporterer central håndtering af dokumentskabeloner og gør det muligt at distribuere disse, uanset hvor slutbrugerne opretter dokumenter. Dette vil sikre, at du kun har ét sæt dokumentskabeloner – de officielle.

Livscyklus

Med Omnia kan du sikre dig, at vigtige dokumenter håndteres korrekt på tværs af organisationen og over tid. Produktet giver dig mulighed for at oprette definitioner for vigtige typer af dokumenter, implementering af en kontrolleret livscyklus med regler for egenskaber, godkendelse, pdf-konvertering, review, arkivering og meget mere. Endelig kan du give brugerne en mere struktureret oplevelse, når det kommer til vigtige dokumenter.

Find dokumenter 

Ved at bruge oprulninger og dokument centre i Omnia, vil det være nemt at finde vigtige dokumenter baseret på type og egenskaber og præsentere for slutbrugerne i den rigtige sammenhæng. Det er også muligt at abonnere på dokumenter baseret på egenskaber, og få notifikationer når nye eller opdaterede udgaver offentliggøres. 

Omnia dokumenthåndtering giver dig også mulighed for at konfigurere tilpassede søgninger for at gøre det endnu nemmere for slutbrugerne at finde det rigtige forretningskritiske dokument. 

Opret dokument

Omnia indeholder også en wizard, der hjælper slutbrugere med at oprette nye dokumenter baseret på officielle skabeloner. Slutbrugere kan navigere mellem publicerede skabeloner, udfylde metadata og vælge en placering, hvor dokumentet skal gemmes. Så selvom du har et stort antal skabeloner og egenskaber, vil brugeroplevelsen, når du opretter nye dokumenter, være nem og lige til med Omnia dokumenthåndtering.

Vil du have en demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.