Vidensdeling

Knowledge Management Intranet.

Del viden på tværs

Hvis du vidste, hvilken viden der ligger gemt i din organisation, ville du helt sikkert være mere effektiv. Brug Omnia til at implementere struktureret vidensdeling i den digitale arbejdsplads.

Struktur på vidensdeling

Communities

Communities er kernen i en struktureret løsning for at dele viden i en organisation. Det skal være enkelt at starte et nyt community og invitere kollegaer til at deltage. I et community kan I oprette og offentliggøre artikler og dokumenter til fordel for hinanden. I kan også åbne og deltage i diskussioner og bruge Omnia til at etablere en FAQ.

Dialog om indhold

I skal være i løbende dialog om indholdet, hvis I skal have succes med at dele viden på tværs af organisationen. I en Omnia baseret løsning kan I dele indhold med jeres følgere i Yammer eller dele via e-mail. I vil også kunne kommentere og bedømme indhold og kunne offentliggøre oplysninger om de mest populære artikler, ligesom I kan kommentere indholdet af dem.

Gamification

Omnia understøtter muligheden for at oprette et gamification koncept, der kan øge aktiviteten. Når du deler viden, offentliggør artikler og besvarer spørgsmål, forbedrer det eksisterende indhold eller bidrager til diskussioner, som giver aktivitetspoint. Omnia kan derved liste og anerkende de mest aktive bidragydere, og brugere kan få badges til deres profil, der viser deres community status.

Hold dig opdateret

Inden for et community vil I også kunne opsætte abonnementer alt efter interesse. Når nyt indhold tilføjes, eller eksisterende indhold opdateres eller kommenteres, vil I blive underrettet og ved et enkelt klik få adgang til indholdet. For at vedligeholde dette over tid er der en funktion, hvor du kan administrere dine abonnementer.

Se videoen: Videndeling i Omnia

Lær mere om, hvordan Omnia driver struktureret videndeling på den digitale arbejdsplads.

Oplev, hvordan Omnia kan hjælpe dig!

Vil du forbedre din digitale arbejdsplads, men er i tvivl om, hvor du skal begynde? Vil du gerne vide mere om Omnia eller se en produktdemo? Kontakt os, vi er her for at hjælpe.