Personaliseret.

Vejen til medarbejderengagement.
Se videoen om brugeroplevelsen i Omnia.

Din digitale arbejdsplads bliver kun en succes, hvis du bruger den 

 

Med Omnia som digital arbejdsplads får du en intuitiv, personlig og fokuseret brugeroplevelse. Omnia-produktet hjælper dig med at drive medarbejderengagement ved at levere en verdensklasse performance på alle skærmstørrelser.

 

 

Adgang lige meget, hvor du er

Fra en lille mobiltelefon til den største infoskærm. Omnias grænseflade tilpasser sig ved hjælp af et fuldt responsivt sidelayout, som gør, at din digitale arbejdsplads ser godt ud på alle enheder. Hvis du har brug for at finjustere løsningen, kan hver webdel i produktet indstilles på den specifikke enhed.

Produktet leveres også med en mobil-app til Android og iOS for yderligere at styrke mobilitet med Omnia. 

Personlig og handlingsorienteret

Den digitale arbejdsplads giver dig et personligt informativt overblik, så du hurtigt kan overskue, hvad der er nyt, hvad der er relevant, og hvad du skal handle på. Omnia kan fx via abonnementsfunktioner give dig besked om opgaver og begivenheder fra interne eller eksterne kilder.

Forbedret søgning og navigation

Omnia giver dig et sæt kraftfulde værktøjer, så du kan opsætte navigation, nøjagtigt som du ønsker det. Uanset om du har en global løsning med fælles navigation, eller du har en løsning til en række portaler med specifikke krav, så er det nemt at administrere navigationsstrukturer over tid. På den måde sikrer du, at løsningen hele tiden giver mening for dine slutbrugere. Omnia har også en meget brugervenlig søgefunktion, der er nem at tilpasse, f.eks. ved at implementere dine egne søgekategorier og filtre.

Nemt at lære, nemt at bruge

Omnia kommer med et koncept, som kan oprette og publicere tips og hjælp direkte i løsningen og gør det muligt at lave brugerguides, når nye features, indhold og applikationer skal introduceres. Det gør, at løsningen er lige så nem at bruge, som når du downloader apps til din telefon.

Omnia overholder retningslinjerne i WCAG, hvilket sikrer tilgængeligheden for alle på lige fod.

Behovet for hastighed

For et par år siden var den mest almindelige feedback fra intranet-slutbrugere, at de ikke kunne finde, hvad de ledte efter. I dag er en lige så hyppig kommentar, at løsningen er for langsom.
Omnia kan hjælpe dig med at give en digital arbejdsplads med ydeevne i verdensklasse.

Den gennemsnitlige indlæsningstid for en webside i et Omnia-baseret intranet er 295 ms. Prøv Omnia Challenge for at se, om du kan slå det.

Se videoen: Omnia og brugeroplevelsen

Lær mere om, hvordan Omnia leverer en intuitiv, personlig og opgaveorienteret oplevelse for slutbrugere.

Vil du have en intranet demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.