Webinar: Den digitale arbejdsplads baseret på Teams, Viva og Microsoft 365

I dette webinar gennemgår vi hvordan du kan skabe en digital arbejdsplads baseret på Teams, Viva og Microsoft 365. Vi ser på hvor langt man kan komme med de nye funktioner i Teams og SharePoint. Samtidig giver vi eksempler på hvordan Omnia kan bruges som add-on for virksomheder, der har behov som ikke tilgodeses af Microsoft 365 standard.

Forståelsen af Microsoft 365, både muligheder og begrænsninger er en kritisk del af planlægning og strategi for den digitale arbejdsplads. Vi giver vores bedste anbefalinger baseret på mange års erfaring med udvikling af digitale arbejdspladser i organisationer af alle størrelser, så du kan få inspiration til at foretage de rigtige valg for din organisation. Vi tror på at den digitale arbejdsplads skal være med til at udvikle organisationen og skabe et fundament for en ny digital samarbejdskultur.

Velkommen til et gratis webinar, som gør dig lidt klogere på udfordringer og løsningsmuligheder.

Målgruppe

Dette webinar henvender sig til dig, som arbejder i en organisation som vil udvikle den digitale arbejdsplads baseret på Microsoft 365, Teams og/eller SharePoint – samt søger inspiration, tips og anbefalinger til hvordan dette arbejde gøres bedst. Vi har tidligere haft mere end 1000 tilfredse deltagere på vores webinarer, som har roller som projektledere, intranetansvarlige, forretningsudviklere, IT Business partnere, kommunikationsansvarlige og IT-strateger.

Velkommen!