On-demand webinar: Dokumenthåndtering i Microsoft 365 og SharePoint

Det er almindeligt, at organisationer og brugere oplever semikontrolleret kaos, når det kommer til, hvordan dokumenter styres i det daglige arbejde. Dokumenter oprettes og gemmes flere steder, baseret på mere eller mindre officielle skabeloner og deles på en måde, der får dokumenter til at formere sig. I denne webcast vil du lære, hvordan Omnia, det øverste rangerede intranet-in-a-box produkt til SharePoint og Microsoft 365, kan hjælpe dig med at implementere en løsning til effektiv dokumenthåndtering i Microsoft 365.

Det kan være en udfordring, hvis man vil have en effektiv og overskuelig håndtering af dokumenter på tværs af sin organisation i Microsoft 365 og SharePoint pga. den decentrale styring af skabeloner, indholdstyper og workflows.

I denne webcast gennemgår vi hvordan man kan skabe en succesfuld strategi for dokumenthåndtering og dermed lykkes bedre med styring af skabeloner, livscyklus, opdateringer, versioner, workflows m.m. Vi viser eksempler baseret på Microsoft 365 og vores eget produkt.

Agenda

  • Model for informationsarkitektur vedrørende dokumenthåndtering.

  • Strategi for systemunderstøttelse og migrering.

  • Løsningseksempel fra Microsoft 365

  • Hvordan kommer vi i mål?

  • Hvad koster det?


Efter denne time, har du en god ide om hvordan du opnår en god og omkostningseffektiv dokumenthåndtering i Microsoft 365 og SharePoint. Og hvordan du kan hjælpe din organisation med det.

Målgruppe

Til dig som er interesseret i dokumenthåndtering baseret på Microsoft 365 eller SharePoint og gerne vil have input til hvordan man gør det. Vi fokuserer mere på tilpasninger og funktioner end bagvedliggende teknologi.

Velkommen!