Dokument: Sådan får du succes med initiativet til din digitale arbejdsplads

I flere år har vi set at, måden at arbejde på ændrer sig i takt med aktivitetsbaserede kontorer og en mere fjern arbejdsstyrke.mere arbejde, der udføres i projekter, mere fleksibel arbejdstid, digital tilstedeværelse i stedet for fysisk og øget forventninger til overholdelse og socialt ansvar. Dette har udløst mange organisationer til at drive digitale arbejdspladsinitiativer, der sigter mod at levere værktøjer, enheder og tjenester til bedre at støtte medarbejderne i deres daglige arbejde.

Men selvom begrebet ofte bruges, er begrebet digital arbejdsplads på ingen måde selvforklarende. I denne artikel vil vi forsøge at kaste lys over, hvad den digitale arbejdsplads er, hvorfor den skal have din  interesse og hvad det kræver for at fremtidige initiativer skal få succes.

For at udforske disse spørgsmål har vi interviewet Anders Fagerlund, produktudbydende leder for Omnia. Resultatet er en praktisk anbefaling baseret på hans erfaringer, når han implementerer løsninger til kommunikation, samarbejde, vidensdeling, dokumenthåndtering og andre områder, der er relevante for, hvordan brugerne oplever den digitale arbejdsplads. I slutningen af dokumentet finder du også en oversigt over tjeklistene. Download dokumentet via formularen til højre.