Løft knowledge management med et moderne intranet

Download dette dokument for at få gode råd og praktiske eksempler på, hvordan man bruger et moderne intranet til at opbygge en fælles vidensbase og udnytte den viden, der findes i organisationen.

Dokumentet henviser til forskning, der illustrerer den positive sammenhæng mellem effektiv videnstyring og organisatorisk præstation, og giver praktiske eksempler på, hvordan et moderne intranet kan bruges til at realisere videnstyringsstrategier, give medarbejderne mulighed for at dele ekspertise og indarbejde indsigt i det daglige arbejde.

Indholdet er fokuseret på scenarier som f.eks:

  • Engagere fageksperter til at implementere best practice og realisere KM-strategier, herunder visualisering af processer, håndtering af SMV-artikler og styring af kontrollerede dokumenter.
  • Tilvejebringelse af værktøjer, der engagerer og giver medarbejderne mulighed for at dele ekspertise og viden, herunder fællesskaber, diskussioner, blogindlæg og wikier.
  • Gøre viden let at finde og tilgængelig på tværs af grænser og enheder, herunder smarte søgeløsninger og brug af abonnementer, personaliserede feeds og notifikationer.
  • At overvåge brugen og brugerengagement for at synliggøre værdien for organisationen, herunder community badges, brugsrapporter og overvågning af indholdsstatus.
  • Fremme en samarbejdskultur, der tilskynder medarbejderne til at dele viden og ekspertise, herunder feedback-loops og at gøre viden tilgængelig på tværs af grænser og enheder.

Download dette dokument for at få gode råd og praktiske eksempler på, hvordan man bruger et moderne intranet til at opbygge en fælles vidensbase og udnytte den visdom, der ligger i mængden!

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan Omnia kan støtte din organisation på rejsen mod bedre videndeling og -styring.