Den digitale arbejdsplads kan hjælpe med krisestyring

Den digitale arbejdsplads har på kort tid udviklet sig til at være den primære arbejdsplads for mange organisationer. Med en moderne intranetløsning kan du oprette en platform til krisestyring og kommunikere relevante oplysninger ud til dine medarbejdere. Læs denne introduktion og download vores tips til, hvordan du bedst bruger dit intranet som platform til krisestyring.

Det vil som oftest være en udfordrende situation for organisationen når der opstår kriser. Man risikerer at kontorer lukkes, møder udskydes, og medarbejderne bliver sendt hjem. Derfor er det helt forståeligt, at der i krisesituationer, opstår bekymringer om, hvordan man bedst styrer produktivitetsniveauet, det interne samarbejde og organisationens fælleskab.

Men med den rette strategi og de rette værktøjer kan en krise faktisk styrke det interne samarbejde på et strukturelt plan og sikre at potentialet i den digitale arbejdsplads bliver udnyttet fuldt ud.

På kort tid er den digitale arbejdsplads blevet den primære arbejdsplads for flere virksomheder og organisationer. Intranettet er også en platform, som kan bruges til krisestyring, da man altid har mulighed for at kommunikere vigtige oplysninger ud til sine medarbejdere. Vil du vide mere om, hvordan du bedst udnytter den digitale arbejdsplads til krisestyring? Så download vores tips.