Download 2024 rapporten “Intranet and Employee Experience Platforms”

Den definitive købsguide for alle, der stræber efter at udvikle organisationen og engagere medarbejderne med gode løsninger til intranet og den digitale arbejdsplads.

Dette års rapport indeholder en evaluering af 20 produkter, der sammenlignes og vurderes inden for otte forretningsscenarier, hvor kundebedømmelser og pris også tages i betragtning. Denne omfattende rapport er den utilmative guide for købere med utallige eksempler og skærmbilleder, der vil være interessante for enhver, der arbejder med intranet og digital workplace-løsninger.

Download rapporten gratis ved at udfylde formularen til højre.

Højdepunkter fra rapporten

I rapporten rangeres Omnia helt i top inden for scenarier vedrørende brugeroplevelse og visuel appel, fællesskab og engagement, Microsoft 365 integration, at finde information og søgning. Og produktet beskrives som ”et omfattende værktøjssæt til at bygge og styre et stort intranet”, der bør være interessant for ”mellemstore til store virksomheder, der ønsker at at tilbyde en rig og skræddersyet intranetoplevelse for en mangfoldig arbejdsstyrke”.

Brugeroplevelse & Visual appel

Generelt siger anmeldelserne, Omnia leveres med en ”fremragende overordnet brugeroplevelse... layoutet er rent og sammenhængende, selv med et stort antal elementer på siden”. Produktet giver kunderne ”utallige muligheder for at skabe et fængslende intranet”.

Publicering & Kommunikationsstyring

Overordnet fastslår rapporten, at Omnia leveres med et ”bredt udvalg af muligheder for at målrette kommunikation på tværs af brugere og enheder”. Et andet højdepunkt er, at produktet “giver en god fleksibilitet til de redaktionelle workflows... og inkluderer et ’Nyhedcenter’, der hjælper i redigeringsprocessen”.

”Generelt håndterer Omnia publicerings- og kommunikationsstyringsscenariet virkelig godt og vil opfylde behovene hos mange kommunikatører, og det understøttes også af feedback fra kunderne.”

Fællesskab & Engagement

Rapporten påpeger, at “der er rigelige muligheder for at fremme og generere engagement i Omnia med et bredt udvalg af værktøjer, der omfatter communities, rundspørger og meningsmålinger, selvbetjent læring og mulighed for at ’rose’ kollegaer.”

Integrationer & Services

Dette års evaluering fastslår, at ”Omnia tilbyder et stort udvalg af muligheder for integration med andre systemer... og der er out-of-the-box forbindelser tilgængelige for almindelige forretningssystemer som f.eks. Workday og ServiceNow”. Produktet får også ros for dets ”tætte integratione med Microsoft 365 applikationer.”

At finde information & Søgning

Inden for dette scenarie understreger evalueringen, at ”søgeoplevelsen i Omnia er omfattende og kraftfuld, både i forhold til funktioner der hjælper brugerne med at finde indhold og i forhold til den omfattende konfigurationsværktøjskasse for admininstratorer.” Derudover giver produktet ”mulighed for at levere en ægte enterprise-search oplevelse”.

Administratoroplevelsen

Evalueringen nævner, at Omnia har et ”omfangsrigt administrativt system der giver kontrol over alle aspekter af webstedet”. En anden kommentar fra ClearBox Consulting var ”Vi kan godt lide den konfigurerbare Tutorials-funktion, der almindeligvis bruges til at introducere nye brugere til intranettet, emner, funktioner og instruktioner.”

Analytics

Rapporten nævner, at “Omnia fortsætter med at lave forbedringer til produktets analytics, der drives både af de indbyggede funktioner og open-source produktet Matomo”. Og evalueringen påpeger, at Omnias “dashboard tilgang giver et brugbart overblik og forståelse af aktiviteten”.

Mobil & Frontlinesupport

Inden for dette scenarie så siger rapporten, at ”Omnia fungerer responsivt og har en indbygget app, der er tilgængelig for iOS og Android med en mulighed for at for en white-label udgave til branding.” En anden konklusion er, at “vi mener, at kombinationen af funktionalitet og fleksibilitet til at konfigurere værktøjerne plus design til forskellige målgrupper på mobilen er imponerende.”

Ting at huske på:

I dette afsnit om ting der skal huskes på påpeger evauleringen, at ”Omnia er et kraftfuldt produkt og det er meget konfigurerbart. For virksomheder, der ønsker fuld control over udvikling af deres intranet, så er Omnia helt sikkert en løsning, der er værd at udforske. Der er mange nøglefuktioner, der kan leveres ved hjælp af opsætningsguides, hvilket betyder, at Omnia også stadig er værd at kigge på for små virksomheder.”

Et sidste højdepunkt fra rapporten er, at ”den attraktive pris for alle disse funktioner bør ikke ignoreres”.

Hvis du har spørgsmål til rapporten og til hvordan Omnia scorede, er du velkommen til at kontakte os og aftale en demo.