Dokument: Clearbox Intranet and Employee Experience Platforms 2022 rapport

Intranet- og Employee Experience Platforms 2022-rapporten fra ClearBox Consulting er must-read for alle, der overvejer nyt intranet eller arbejder med Employee Experience.

Clearbox Intranet and Employee Experience Platforms 2022 rappport

Den omfattende 676-siders rapport er den definitive guide ti virksomheder, som har brug for nyt intranet. For første gang er denne rapport tilgængelig GRATIS. Bare udfyld formularen og download den i dag!

  • Rapporten giver et detaljeret overblik over markedet for intranetløsninger og analyserer de 20 bedste globale intranetplatforme.
  • Alle platforme sammenlignes i forhold til ti forretningsscenarier fra den virkelige verden , hvor kundeanmeldelser og priser også tages i betragtning.

Top-bedømt intranetprodukt

Med så mange intranetprodukter at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Og så alligevel ikke. Omnia vandt nemlig ClearBox Intranet Choice 2022 Award for femte år i træk!

Det globale marked for intranet- og Employee Experience platforme  udvikler sig hurtigt og Omnia forbedrer konstant sin platform, funktioner, brugeroplevelse, navigation osv.

Her er lidt ros, ClearBox Consulting har til Omnia:

  • Omnia-oplevelsen for slutbrugere er fremragende; ikke kun fungerer funktionerne godt, men siden er også attraktiv, selv ned til navigationen.
  • Omnia-administratorer har stor kontrol over hele webstedet, hvilket gør Omnia til et af de mest fleksible produkter, der stadig overholder Microsofts standarder.
  • I rapportens værdi vs. resultat-diagram, som vurderer ydelsen i forhold til et prisbånd for op til 5.000 brugere, opnåede Omnia den højeste vurdering i den øverste kvadrant.

ClearBox-rapporten er en uafhængig validering, som konkluderer, at Omnia og Microsoft 365 en perfekt kombination til din digitale arbejdsplads.

Når du har haft mulighed for at gennemgå rapporten, svarer vi gerne på alle spørgsmål, du måtte have om Omnia. Kontakt os når som helst, så sender vi dig videre til en af ​​vores Omnia Intranet-eksperter i dit område.