Omnia vurderes som "fremragende produkt" i en omfattende rapport

Omnia får top-placering i rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2023" og modtager ClearBox Intranet Choice-prisen for sjette år i træk.

Rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2023", der blev offentliggjort i januar, er et must-read for alle, der arbejder med intranet og digitale arbejdspladsløsninger. rapporten fra ClearBox Consulting, som har base i Storbritannien, har til formål at hjælpe ledere, intranetansvarlige og it-professionelle med at forstå markedet og matche produkter til prioriterede forretningskrav. Dette års rapport omfatter anmeldelser af 21 produkter, der sammenlignes og vurderes inden for ti forretningsscenarier, og der tages også hensyn til kundeanmeldelser og priser.

I rapporten er Omnia blevet udpeget som et fremragende produkt og har modtaget ClearBox Choice-prisen for sjette år i træk. I rapporten hedder det, at Omnia leverer et fuldt udstyret intranet med imponerende ydeevne og fremragende brugeroplevelse på alle skærme, fra mobil til digital signage.

Anders Fagerlund, Product Offering Lead for Omnia, kommenterer rapporten:

- Da brugeroplevelsen er så vigtig for intranettets succes, er vi glade for at se, at Omnia får ros for sine stærke søge-, navigations- og målretningsfunktioner. Vores kunder har givet positiv feedback i rapporten, som også fremhæver produktets prisniveau. Alt i alt er vi stolte over at se, at Omnia fortsat er et produkt med topkarakter.

I rapporten får Omnia topkarakter i scenarier som vedrører brugeroplevelse og visuel appel, Microsoft 365-integration, informationssøgning og vidensstyring. Produktet er også fortsat førende i High-value Quadrant i den forretningsmatrix, der sammenligner produkter baseret på et pris/ydelsesforhold.

Johan Schedin Jigland, Product Delivery Lead for Omnia, kommenterer rapporten:

- Vi har investeret kraftigt i områder som fleksibelt design, ydeevne, publisering, governance, Microsoft 365-integration og i at have et stærkt tilbud til frontlinjemedarbejdere. Så det var dejligt at se, at disse områder blev fremhævet i rapporten. Vi er stolte over at blive betragtet som et produkt med topkarakter og vil fortsat arbejde hårdt for at bevare ClearBox-mærket.

Download rapporten 'Intranet and Employee Experience Platforms 2023' gratis via dette link.

For more information on Omnia, or how the product was rated in the review, please contact:
Eigil Mølgaard
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk
Phone: +45 88 61 85 88

Du vil måske også synes om disse blogindlæg