Omnia udnævnt som Førende Produkt i en ny omfattende markedsrapport

Omnia er rangeret helt i top ’Intranet and Employee Expereince Platforms 2024’ rapporten og får ClearBox prisen Intranet Choice Award for syvende år i træk.

Rapporten ‘Intranet and Employee experience Platforms 2024’ blev udgivet i januar og er et must-read for alle, der arbejder med intranet og digital workplace-løsninger. Udgivelsen fra det britiske ClearBox Consultning sigter på at hjælpe ledere, intranet managere og IT-folk med at forstå markedet og matche produkter med deres krav. Dette års rapport indeholder evalueringer af 20 produkter, der sammenlignes og vurderes inden for otte forretningsscenarier, og kundebedømmelser og pris tages også i betragtning.

Rapporten fastslår, at Omnia leverer et fuldt udstyret intranet med imponerende ydeevne og fremragende brugeroplevelse på alle skærme, lige fra mobilen til digital skiltning. I diagrammet for Pris og Værdi er Omnia klart førende i zonen for mest værdi for pengene. Derudover har Omnia fået prisen ClearBox Choice for syvende år i træk og blev udnævnt som Førende Produkt.

Anders Fagerlund, Product Offering Lead i Omnia, kommenterer på rapporten:

– Da brugeroplevelsen er så vigtig for intranetsucces, så er vi glade for at se, at Omnia får ros for visuel appel, en stærk søgning, navigation og målretningsmuligheder. Mange af vores kunder har givet positive feedback til rapporten, der også nævner produktets tiltalende pris. Alt i alt er vi stolte af at se, at Omnia fortsætter med at være et produkt helt i top.

I rapporten er Omnia rangeret helt i top i scenarier vedrørende brugeroplevelse og visuel appel, Microsoft 365 integration, at finde information og vidensstyring. Produktet fortsætter også med at være førende i Høj værdi kvadranten i matricen, der sammenligner produkter baseret på en Pris/Performance-ratio.

Blandt andre områder får Omnia ros for kommunikationsstyring, mobil- og frontlinesupport og administratoroplevelsen. Vi er også rangeret helt i top inden for områder som f.eks. brugeroplevelse, fællesskab og engagement og at finde information og søgning.

Johan Schedin Jigland, Product Delivery Lead for Omnia, kommenterer på rapporten:

– Vi har investeret kraftigt i områder som fleksibelt design, ydeevne, governance, Microsoft 365 integration og at have et stærkt tilbud til frontline medarbejdere, så det var fantastisk at se, at disse områder blev fremhævet i rapporten. Vi er stolte af at blive betragtet som et top-rangeret produkt, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at beholde ClearBox Choice mærket.

Download rapporten ‘Intranet and Employee Experience Platforms 2024’ gratis ved at bruge dette link.

For more information on Omnia, or how the product was rated in the review, please contact:
Eigil Mølgaard
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk
Phone: +45 88 61 85 88