Omnia tildeles Intranet Choice Europe-badge

Omnia Intranet fik endnu en gang tildelt et badge for deres in a box-produkt til SharePoint og Office 365, og blev dermed rangeret i toppen af markedet. Det er markedets mest omfattende rapport, og Omnias produkt fik fremragende anmeldelser både for funktionalitet, konceptet, pris, brugerfællesskab og produktsupport.

Clearbox Consulting udgiver, hvert år en rapport omkring intranet i et box-produkt til SharePoint og Office 365. Clearbox bruger over 700 timer på at gennemgå over 50 produkter og derefter offentliggøre deres konklusion, til det man måske kan kalde en konkret guide til et færdigt intranet i Microsoft-miljøet. Fremover vil rapporten blive opdateret hvert kvartal og kan hjælpe alle som går og overvejer et intranet. Brug dette link til at få flere oplysninger om rapporten.

Clearbox udnævner ikke det bedste produkt indenfor hver organisation, men de uddeler badges til produkter indenfor specifikke scenarier, som har været gennemgåede. I den seneste udgave af rapporten fik Omnia tildelt badget “Intranet Choice Europe”, og tilhørende kommentar, der fortæller at Omnia var et af de bedste produkter, i sammenhæng med applikationerne i Microsofts.

- For tredje år i træk blev Omnia bedømt til det bedst produkt i rapporten, hvilket vi selvfølgelig er glade for at se, fortæller Anders Fagerlund, produktudbydelseschef for Omnia. Rapporten dækker over flere af de fordele som kunderne er mest begejstrede for. Det dækker b.la. over support til færdige kommunikationsscenarier, en intuitiv og personlig brugeroplevelse, mobilitet og ydeevne i verdensklasse. Forhåbentlig hjælper det med at skabe yderligere vækst for Omnias produkt, selvom der er stærk konkurrencen på markedet. 

I den fulde rapport oplyser ClearBox, at Omnia er et stærkt og attraktivt produkt, som fungerer godt på tværs af alle intranettets funktioner. Der nævnes også, at produktets koncept levere funktioner, der imødekommer både administratorer, udgivere og slutbrugerenes fælles behov.  

Slutbrugerne er glade for en brugervenlig tilgang, mens dem som står for indholdet sætter stor pris på en nem tilgang og stærk støtte når der skal skabes indhold med en særlig omtale af omfattende mediehåndteringsfunktioner.

Administratorerne sætter stor pris på graden af produktets fleksibilitet og kontrol. Det er gælder både når der skal kontrolleres indholdets livscyklusser. overvågning af brug og anmeldelser og levering. Derudover blev støtten til håndtering af flersprogede løsninger også nævnt i rapporten.

Omnia fik også positive henvendelser for den ekstraordinere performance, da den gennemsnitlige tid for at indlæse en side i et Omnia baseret miljø tager 0,29 sekunder.
Hvis du vil vide, hvordan brugeroplevelsen med Omnia perfomance er, kan du prøve vores Omnia Udforing, via dette link.

Har vi fået din interesse og vil du gerne vide mere om, hvordan Omnia kan hjælpe dig og dine ambitioner om et intranet og en digital arbejdsplads. Så vil vi meget gerne høre fra dig og giver med glæde en kort demo når det passer dig. Du kan nemt anmode om en demo, via dette link.

Du kan også lide disse blogindlæg