Omnia konsoliderer sin topplacering i førende intranetrapport

Du kan nu downloade den nye udgave af rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022", hvor Omnia konsoliderer sin position som det bedst vurderede intranetprodukt.

Da ClearBox Consulting i Storbritannien offentliggjorde rapporten "Intranet and Employee Experience Platforms 2022" tidligere i år, blev Omnia betragtet som produktet med mest værdi for pengene. Omnia blev også tildelt 'Intranet Choice Badge', der uddeles til de stærkeste kandidater til at være på shortlisten hos virksomheder og organisationer.

For nylig blev der udgivet en ny udgave af "Intranet and Employee Experience Platforms 2022" med opdaterede anmeldelser baseret på nye funktioner i de 20 intranetprodukter, der er omfattet af rapporten. Vurderingen af Omnia er steget inden for tre scenarier, og vores nye Omnia Express-tilbud understreger produktets konkurrencedygtige pris.

Siden den sidste udgave af rapporten er følgende nye Omnia-funktioner med i anmeldelsen:

  • Et redaktionelt dashboard, der er det centrale element i kommunikatørernes daglige arbejde, herunder flere funktioner, der gør administrationens/redaktørernes arbejde med indhold mere effektivt.
  • Nye og forbedrede funktioner til kunder, der ønsker at etablere et Learning Center med omfattende funktionalitet til at levere og administrere træning/kurser.
  • Nyt koncept for projekt- og porteføljestyring, herunder visualisering af projektmodel, forbedret teamintegration, forbedret projektportefølje og forbedret projektstyring.
  • Nye og forbedrede analyser, herunder søgestatistik, f.eks. antal forespørgsler, top forespørgsler, opgivne forespørgsler og forespørgsler uden resultat. Desuden er der kommet nyt forbedret layout af det tilpassede analyse-dashboard for administratorer.
  • Forbedret opsætning af virksomhedssøgning, herunder en "mente du" funktion.
  • Nye tilslutningsmuligheder, herunder integration med alle moderne digitale skilte/infoskærme. Integration med det nye Microsoft Stream.
  • Ny funktion til SoMe samtaler til understøttelse af lokale løsninger, der ikke bruger Teams eller Yammer.

Anders Fagerlund, Product Offering Lead for Omnia, kommenterer den opdaterede rapport:

I den tidligere anmeldelse stod der, at Omnia leverer et fuldt intranet med imponerende ydeevne og fremragende brugeroplevelse på alle skærme. Da scoren nu er steget, er argumenterne for vores produkt nu blot endnu stærkere. Brugeroplevelsen er så vigtig for intranets succes, så vi er også glade for at se, at Omnia får ros for sine stærke søge-, navigations- og målretningsfunktioner. Alt i alt er vi stolte over at se, at Omnia er et produkt med topkarakter for femte år i træk.

Du kan downloade de opdaterede intranet- og medarbejderoplevelsesplatforme 2022 ved at bruge dette link.

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om, hvad Omnia kan gøre for din organisation.

Du vil måske også synes om disse blogindlæg