Omnia får prisen Intranet Choice Europe 2021

ClearBox Consulting har i dag annonceret, hvilke produkter der har udmærket sig i evalueringen af intranetprodukter, og Omnia er blevet tildelt prisen Intranet Choice Europe for fjerde år i træk.

Siden 2016 har det engelske konsulentfirma ClearBox Consulting offentliggjort en omfattende rapport om intranet-in-a-box produkter til SharePoint og Microsoft 365. I 2020 udgav de også en lignende rapport for selvstændige intranet. Formålet med begge rapporter er at hjælpe ledere, intranet ansvarlige og IT-fagfolk med at forstå markedet og matche produkter til prioriterede krav.

Anmeldelserne dækker mere end 70 produkter, og i dag har ClearBox Consulting annonceret deres intranetvalg for 2021. Valget er et udvalg af produkter, som det britiske firma mener er stærke kandidater til at stå på alles shortlist.

Omnia er for fjerde år i træk blevet tildelt prisen "Intranet Choice Europe", dvs. en af de bedste intranet løsninger i Europa.

Anders Fagerlund, produktansvarlig for Omnia, kommenterer:

- Vi er begejstrede for at modtage prisen for fjerde år i træk, især da valgene er truffet mellem alle intranet produkter på markedet - ikke kun dem, der er designet til at arbejde på Microsoft 365.

- Omnia fik den højest mulige score for brugeroplevelsen, som altid har været en prioritet for os, når vi udvikler produktet. Det var også dejligt at se, at den markedsledende performance, et område, som vi har lagt meget energi i, blev fremhævet i rapporten.

Johan Schedin Jigland, udviklingschef for Omnia, kommenterer:

- I løbet af det sidste år har vi lanceret nogle nye banebrydende funktioner, der er udviklet i tæt samarbejde med nogle af vores kunder, så jeg vil gerne dele prisen med dem. Dette arbejde inkluderer problemfri integration med Microsoft Teams, et koncept til spejling af intranetindhold til brugere, der ikke har Microsoft 365 konto og mere, og jeg er sikker på, at dette er vigtigt for at få Omnia til at fungere godt i alle tænkelige scenarier.

I gennemgangen bemærkes at Omnia er et gennemført og brugervenligt produkt, der fungerer elegant sammen med og oven på Microsofts applikationer. Gennemgangen nævner også, at "brugerne sandsynligvis vil være tilfredse med den attraktive og brugervenlige tilgang, mens indholdsejere vil sætte pris på støtten til at skabe tiltalende indhold, og administratorer vil nyde den grad af fleksibilitet og kontrol, de har."

Besøg vores Omnia website for at få flere oplysninger om produktet, eller kontakt:
Eigil Mølgaard
Telefon: +45 31 52 03 13
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk

Du vil måske også synes om disse blogindlæg