Omnia får prisen Intranet Choice 2022

Omnia får topbedømmmelse i rapporten: Intranet and Employee Experience Platforms 2022 og bliver samtidig tildelt Intranet Choice Badge som et anbefalet produkt.

Siden 2015 har UK-baserede ClearBox Consulting udgivet årlige rapporter om intranetprodukter med det formål at hjælpe ledere, intranetansvarlige og it-professionelle med at forstå markedet og matche intranetprodukter til prioriterede forretingskrav.

Rapporten 'Intranet and Employee Experience Platforms 2022' udgivet i januar dækker dybdegående anmeldelser af 20 produkter; og endnu engang bliver Omnia vurderet som et top-produkt. Rapporten fastslår, at Omnia leverer et fuldt dækkende intranet med en imponerende ydeevne og fremragende brugeroplevelse på alle skærme; fra mobil visning til infoskærme.

Anders Fagerlund, Product Offering Lead for Omnia, kommenterer rapporten:

– Da brugeroplevelsen er så vigtig en del af intranettet, er vi glade for at se, at Omnia får ros for stærke søge-, navigations- og målretningsmuligheder, ligesom produktets pris fremhæves som en stærk parameter. Alt i alt er vi stolte over at se, at Omnia er et top-vurderet produkt for femte år i træk.

Omnia er også blevet tildelt 'Intranet Choice Badge', der gives til produkter, der skiller sig ud i anmeldelsen, og som anses for produkter som bør være på enhver organisations shortlist.

Johan Schedin Jigland, Product Delivery Lead for Omnia, kommenterer rapporten:

– Vi har investeret massivt i områder som fleksibelt design, ydeevne, publicering og styring, Microsoft 365-integration og mobile løsninger til f.eks. frontlinjemedarbejdere. Så det var dejligt at se disse områder blive fremhævet i rapporten. Vi er stolte af at blive betragtet som et top-vurderet produkt og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at beholde vores Intranet Choice Badge.

Du kan få en gratis kopo af rapporten ved at udfylde formularen her på siden.

For mere information om Omnia, eller hvordan produktet blev vurderet i anmeldelsen, kontakt venligst:

Eigil Mølgaard
E-mail: eigil.molgaard@preciofishbone.dk
Telefon: +45 88 61 85 88

Du vil måske også synes om disse blogindlæg