MAN Energy Solutions vinder Intranet og Digital Workplace Award med nye Omnia-baserede løsninger

Takket være fokus på brugeroplevelsen, brug af Champions til at fremme udbredelsen og implementering af en ny governance model er resultaterne af det nye intranet, der blev lanceret hos MAN Energy Solutions, gået langt over forventningerne. Nu er den tysk-baserede virksomhed blevet belønnet for deres succesfulde arbejde med at implementere et nyt intranet.

I 16 år har Step Two, der er leverandørneutrale eksperter i digitale arbejdspladser, uddelt Intranet and Digital Workplace Awards. Da vinderne af 2022-priserne blev offentliggjort i august, vandt MAN Energy Solutions og deres intranet #CULive guldmedaljen i kategorien Digital Employee Experience.

Løsningen, der er baseret på Microsoft 365 og Omnia, blev anerkendt for sine koncepter af høj værdi; som f.eks. Employee Hub, virksomhedssøgning, et innovativt indholdsdashboard og samarbejdsværktøjer. Men MAN Energy Solutions fik også meget ros for implementeringsmetoden med et stærkt brugerengagement via brugerundersøgelser, kortlægning af brugerrejser, fokus på læringsressourcer og brug af interne Champions til at drive adoption. Det arbejde, der blev udført for at reducere indholdet, at skabe en struktureret blanding af globalt og lokalt indhold og en ny governance model for indhold blev også nævnt, da man beskrev den stærke case for #CULive.

- Vi lykønsker MAN Energy Solutions med deres engagerede arbejde med at designe, udvikle og implementere det nye intranet, siger Anders Fagerlund, Product Offering Lead for Omnia.

- Den indsats, der blev lagt i at skabe en god modtagelse og engagement hos brugerne, har været ovenud vellykket, og resultaterne har overgået alle forventninger, så prisen er virkelig fortjent. Den smukke glaspokal, som Step Two uddeler, er en anerkendelse af det store arbejde, som alle inden for MAN Energy Solutions har udført.

Læs mere om #CULive og intranetprojektet i denne artikel. Du kan også læse den opsummering, som Step Two har lavet om sagen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om, hvordan Omnia har støttet MAN Energy Solutions i deres intranet-succes.