Electrolux vinder guld ved Intranet and Digital Workplace Awards 2023

Omnia-teamet ønsker hvidevaregiganten Electrolux tillykke med guldmedaljen ved Intranet and Digital Workplace Awards 2023.

I universet af intranet og digitale arbejdspladser blev 'Intranet and Digital Workplace Awards' - i år uddelt for 17. år af det australske konsulentfirma Step Two - som et globalt benchmark for anerkendelse af gode intranet. I 2023 var der to vindere i form af den globale hvidevarergigant Electrolux og den svenske kommune Malmø, som begge har udnyttet SharePoint og Omnia til deres intranetløsinger.

Omnia-teamet lykønsker Electrolux med deres enorme arbejde med at redesigne deres globale intranet, eGate. Prisjuryen har fremhævet den omfattende involvering af brugere og interessenter som en nøgle til den vellykkede implementering. På et tidligt tidspunkt etablerede projektteamet en omfattende "Early Influencers"-gruppe, som har spillet en afgørende rolle i udformningen af intranettets udvikling. Deres fortsatte engagement, selv ti måneder efter lanceringen, understreger intranettets vedvarende effekt.

En anden fremtrædende præstation i eGate-projektet er den omhyggelige opmærksomhed, der er givet til indholdsdesign. Indholdet er blevet gentænkt, så det passer til brugernes behov og sikrer, at informationerne ikke bare er tilgængelige, men også relevante. Sideskabeloner er blevet omhyggeligt udformet for at give en følelse af fortrolighed til brugere, der skifter fra det gamle design.

eGate kan prale af flere bemærkelsesværdige funktioner, der har givet det en plads blandt de bedste intranet i 2023:

  • Omfattende personalisering: Intranettet byder brugerne velkommen med et personligt nyhedsfeed på startsiden. Derudover tilbyder et 'My Stuff'-dashboard en skræddersyet oplevelse, der passer til individuelle præferencer og behov. 
  • Forbedret informationsarkitektur: Electrolux har moderniseret intranettets informationsarkitektur og gjort det mere intuitivt og brugervenligt.

  • Flersproget support: I betragtning af Electrolux' globale tilstedeværelse tilbyder eGate problemfri understøttelse af flersproget indhold, hvilket fremmer inklusion på tværs af organisationen.

  • 'Krydsende' indlæg: Funktionen 'Crossings' sætter fokus på personalebevægelser i organisationen og skaber en følelse af sammenhæng og bevidsthed.

  • Jargon-busting-ordbog: eGate har en innovativ jargon-busting-ordbog, der forenkler kompleks terminologi og fremmer klar kommunikation.

Endnu vigtigere end de smarte funktioner og koncepter er det, at eGate positivt har ændret den interne kommunikation, har fået flere til at bruge det og har fået meget positiv feedback fra brugerne i undersøgelser efter lanceringen.

Omnia-teamet betragter Electrolux' guldmedalje som meget velfortjent, og vi ser eGate som et fyrtårn for fremragende intranet, som organisationer verden over kan bruge som et fyrtårn, når de navigerer i deres næste intranetinitiativ.

Læs mere om Intranet and Digital Workplace Awards 2023 fra Step Two via dette link. Der er også et komplet casestudie, som kan hentes på prisuddelingens hjemmeside.