Velkommen til Omnia User Group Conference 2020

Dette er den bedste konference i 2020 for alle, der arbejder med Omnia løsninger. Kom med os til Stockholm den 3-4 juni for vidensdeling, nye ideer og inspiration til at forbedre din digitale arbejdsplads.

Sidste år sagde 96 procent af deltagerne, at konferencen fungerede rigtig godt, i forhold til netværk, inspiration og nye input. For at kunne konkurrere med det har vi sammensat et omfattende program med interessante cases, træning og keynotes. Vi afholder også en session, hvor du kan hjælpe os med at forbedre Omnia ved at stemme på et forbedringsforslag, du vælger.

Vi ser frem til at se dig i Stockholm.

Hvor og hvornår?

Konferencen afholdes i Citykonferensen, Malmskillnadsgatan 46 i Stockholm på disse datoer / tidspunkter:

  • Onsdag 3. juni: Konference 10.30-17.00 og Omnia Mingle 17.00-20.00. (Registrering åbner kl. 9.30).
  • Torsdag 4. juni: Konference 8.30-15.15.

 

I løbet af marts vil vi dele en mere detaljeret tidsplan med tidspunkter for de forskellige sessioner.

Download program 

Målgruppe

Denne konference vil være relevant og værdifuld for kommunikatører, intranet ansvarlige, projektledere, administratorer, redaktører, superbrugere, systemejere, forretningsudviklere og lignende roller inden for IT, HR og kommunikation.

Konferencen er kun åben for organisationer, der bruger Omnia på deres rejse mod at forbedre deres digitale arbejdsplads.

Registrering

Du tilmelder dig her på denne side, og prisen er kun 1.800 DKK. Registreringen er bindende, men det er muligt at overføre din plads til en kollega, hvis du er forhindret i at deltage. Gebyret faktureres følgende måned efter du har registreret dig.