Information Security Management System

Overhold ISO 27001 standarden via sikkerhedskontroller, afvigelses håndtering, risiko styring og løbende forbedring.

Information Security Management System

Behovet for at beskytte oplysninger i din virksomhed vokser dag for dag. Historisk set har arbejdet med at håndtere digitale trusler været fokuseret på infrastrukturbaseret beskyttelse, men i dag kræver det en mere omfattende tilgang.

Omnia leverer funktioner, der hjælper dig med at implementere en løsning til opfyldelse af ISO 27001-standarden med sikkerhedskontrol, risikostyring og løbende forbedringer.

Risikostyring

Omnia understøtter etablering af en grundlæggende risikostyring med fokus på fortrolighed, integritet og tilgængelighed af en organisations IT relaterede aktiver. Produktet understøtter identifikation, analyse og evaluering af risici og endvidere valg af risikobehandlingsmuligheder, hvilket vil bidrage til overholdelse af målsætningen for risikostyring i organisationen.

Vigtige dokumenter

Omnia understøtter muligheden for centralt at håndtere dokumenttyper og skabeloner og definere kontrollerede livscykler vedrørende godkendelse, pdf-konvertering, review, arkivering og meget mere. Dette vil hjælpe med at administrere vigtige dokumenter på en struktureret måde og forbinde dem til organisationens processer.

Omnia understøtter også at give slutbrugerne adgang til skabeloner et hvilket som helst sted, hvor de opretter dokumenter, og til at sende feedback på vigtige dokumenter direkte til de ansvarlige for dokumentet.

Governance

Med Omnia vil administratorer og indholdsejere have adgang til rapporter og statistikker vedrørende processer og vigtige dokumenter. Dette gælder for eksempel mht. placeringer, feedback fra brugere, status for dokumenter og reviews som skulle være foretaget. Produktet understøtter desuden også masseopdateringer af dokumentegenskaber, som fx forfatter.

UX

For en vellykket implementering af en kvalitetsledelses løsning skal man præsentere en brugervenlighed som er helt i top. Med Omnia kan slutbrugere følge processer og abonnere på emner for at modtage personlig notifikation og meddelelser, når nye eller opdaterede dokumenter udgives. Du vil være i stand til at præsenterer nye funktioner og indhold ved hjælp af Omnia online hjælpe guides og produktet kommer med mulighed for at lave en tilpasset søgeoplevelse.

Vil du have en demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.