ISMS, Information Security Management System

Overhold ISO 27001 standarden via sikkerhedskontroller, afvigelseshåndtering, risikostyring og løbende forbedringer.

ISMS System

Behovet for at beskytte oplysninger i din virksomhed vokser dag for dag. Historisk set har arbejdet med at håndtere digitale trusler været fokuseret på infrastrukturbaseret beskyttelse, men i dag kræver det en mere omfattende tilgang.

Omnia leverer funktioner, der hjælper dig med at implementere en løsning så I kan opfylde ISO 27001-standarden med sikkerhedskontrol, risikostyring og løbende forbedringer.

Risikostyring

Omnia understøtter etablering af en grundlæggende risikostyring med fokus på fortrolighed, integritet og tilgængelighed af en organisations IT relaterede aktiver. Produktet understøtter identifikation, analyse og evaluering af risici og endvidere valg af risikobehandlingsmuligheder, hvilket vil bidrage til overholdelse af målsætningen for risikostyring i organisationen.

Vigtige dokumenter

Omnia giver mulighed for centralt at håndtere dokumenttyper, skabeloner og definere kontrollerede livscykler vedrørende godkendelse, pdf-konvertering, review, arkivering og meget mere. Du får mulighed for at  administrere vigtige dokumenter på en struktureret måde og forbinde dem til organisationens processer.

Med Omnia kan slutbrugerne få adgang til skabeloner et hvilket som helst sted, hvor de opretter dokumenter, og man kan sende feedback på vigtige dokumenter direkte til de ansvarlige for dokumentet.

Governance

Administratorer og indholdsejere har adgang til rapporter og statistikker vedrørende processer og vigtige dokumenter. Det gælder for eksempel ift. placeringer, feedback fra brugere, status for dokumenter og reviews som skulle være foretaget. Omnia understøtter desuden masseopdateringer af dokumentegenskaber; som f.eks. forfatter.

UX - isms system

En vellykket løsnig til kvalitetsledelse kræver brugervenlighed, som er helt i top. Med Omnia kan slutbrugere følge processer, abonnere på emner og  modtage en personlig notifikation og meddelelse, når nye eller opdaterede dokumenter udgives. Du kan præsenterer nye funktioner og indhold ved hjælp af Omnia online hjælpe guides og der er mulighed for at lave en tilpasset søgeoplevelse.

Vil du lære mere?

Her finder du inspiration og viden om digitale arbejdspladser.

Der er ingen artikel at vise

Vil du have en intranet demo?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for en demonstration af Omnia.